Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Terugslagkleppen / omkeerventielen – huidige omkering tijdens gebruik

aanpak:

Zijkanalkompressoren worden vaak gebruikt in systemen waar afwisselende zuigdruk en blaastruk nodig zijn. Precies deze twee media kunnen worden geleverd door de zijkanaalcompressor. Aangezien de zijkanaalcompressoren altijd in één werkrichting kunnen werken, dwz zuigen of blazen, in een normaal geconstrueerd systeem, zijn er twee mogelijke constructieve mogelijkheden.

Ten eerste kan de gebruiker twee zijkanaalcompressoren in het systeem gebruiken. Een zuigen en een blazende zijkanaalcompressor. Dit is duur. De tweede mogelijkheid is om de werkrichting van een zijkanaalcompressor te veranderen en om het te veranderen van zuigende naar blaasrichting. Dit kan door de gebruiker worden bereikt met zogenaamde huidige terugslagkleppen.

Operation:

Flow-omkeerventielen worden gebruikt voor zijkanalkompressors om de richting van de stroming om te keren. De stromingsrichting kan dus worden omgeschakeld van drukwerking naar zuigwerking of vice versa. De speciale stroomomkeerklep op de afbeelding in de bijlage kan de lijn ook in of uit de luchtstroom veranderen.

De verandering wordt gecontroleerd door een 24V of 220V elektrische aandrijving of door een pneumatische aandrijving.

Het circuit van de huidige omkeringsklep samen met de zijkanaalcompressor is als volgt:

De zijkanaalcompressor is aangesloten op de omkeerklep door zijn zuigende en blaaszijde. Van zijn kant is de omkeerklep verbonden met een of twee werklijnen.

Als de omkeerklep alleen op een werklijn is aangesloten, kan de klep elektrisch of pneumatisch bedienen of perslucht of zuiglucht in de werklijn moet worden toegepast.

Als de omkeerklep is aangesloten op twee werklijnen, kan de zuigdruk of drukdruk altijd op de werklijnen worden aangebracht.

Klanten kunnen kiezen uit vijf verschillende varianten. Flensverbindingen GAS, NPT of slangkoppelingen zijn mogelijk.

Het aandrijfsysteem van de omkeerklep is ontworpen voor continue werking. De brede dwarsdoorsneden en de vorm van de doorgang maken het mogelijk om de lucht te transporteren met bijna geen drukverlies bij luchttoestanden tot 50 m / s. De geïllustreerde versie van de klep is geheel van aluminiumlegering.

SKVTechnik biedt alle varianten van de beschreven omkeerventielen. Klanten moeten SKVTechik voor een korte tijd contacteren om onjuiste orders te voorkomen.

Momenteel hebben wij bezorgtijden van 3 weken in Duitsland. Dit geldt voor bestellingen in de SKVTechik Onlineshop.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.