Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Tilbagevendende ventiler / reverseringsventiler – Aktuel vending under drift

tilgang:

Sidekanalkompressorer anvendes ofte i systemer, hvor der kræves vekslende sugetryk og slagtryk. Præcis disse to medier kan leveres af sidekanal kompressoren. Siden sidekanal-kompressorerne imidlertid altid kan være aktive i en arbejdsretning, dvs. suger eller blæser i et normalt konstrueret system, er der to mulige konstruktive muligheder.

For det første kunne brugeren bruge to sidekanalkompressorer i systemet. En sugende og en blæser sidekanal kompressor. Dette er dyrt. Den anden mulighed er at skifte arbejdsstyring på en sidekanalkompressor og således ændre den fra at suge til blæseretning. Dette kan opnås af brugeren med såkaldte nuværende reverseringsventiler.

operation:

Flowomvendende ventiler bruges til sidekanalkompressorer til at vende strømningsretningen. Strømningsretningen kan således skiftes fra trykdrift til sugning eller omvendt. Den specielle nuværende reverseringsventil på figuren i tillægget kan desuden ændre linjen ind i eller ud af luftstrømmen.

Ændringen styres enten af ​​en 24V eller 220V elektrisk aktuator eller af en pneumatisk aktuator.

Kredsløbet af den nuværende reverseringsventil sammen med sidekanal kompressoren er som følger:

Sidekanalkompressoren er forbundet med reverseringsventilen ved dens sugende og blæsende side. Til gengæld er reverseringsventilen forbundet med en eller to arbejdslinjer.

Hvis reverseringsventilen kun er tilsluttet en arbejdsledning, kan ventilen styre elektrisk eller pneumatisk, om trykluft eller sugeluft skal påføres i arbejdsledningen.

Hvis reverseringsventilen er forbundet til to arbejdslinjer, kan sugetryk eller slagtryk altid påføres arbejdslinjerne på den anden side.

Kunderne kan vælge mellem fem forskellige varianter. Flangeforbindelser GAS, NPT eller slangefittings er mulige.

Driftssystemet til reverseringsventilen er konstrueret til kontinuerlig drift. De brede tværsnit og formen på passagen gør det muligt at transportere luften med næsten ingen trykfald ved lufthastigheder op til 50 m / s. Den illustrerede version af ventilen er fuldstændig lavet af aluminiumlegering.

SKVTechnik tilbyder alle varianter af de beskrevne reverseringsventiler. Kunder skal kontakte SKVTechik i en kort periode for at undgå fejlretninger.

I øjeblikket har vi leveringstider på 3 uger inden for Tyskland. Dette gælder ordrer i SKVTechik Onlineshop.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.