Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Tørringsproces af vaskede drikkevarekasser

tilgang:

Tørringsprocessen af ​​vaskede drikkevarekasser er dagens orden i drikkevareindustrien. Kasserne i kredsløbet udsættes for en tung belastning. Især i den nuværende forårssituation udsættes kasserne, der ofte opbevares i fri luft, for øget smuteffekter af pollen. På den anden side bør drikkevarekasserne i salgsstederne inviteres til at købe af kunderne. Drikkebokse er kun, hvis disse er rene og tiltalende.

Rengøringsprocessen er heller ikke let. For at opnå den nødvendige stabilitet er kasser forsynet med stivere og forstærkninger, der bidrager til stabiliteten. På den anden side skaber disse bygningselementer hjørner og kanter, der er en hindring under vaskeprocessen og efterfølgende er vanskelige at tørre bagefter.

Det er bedst at tørre drikkevarekasserne ved at afblæse vandet med luft. En enorm luftstrøm og lufttryk er nødvendigt, fordi kasserne skal være helt tørre.
operation:

I principskissen bruges en sidekanalblæser til at producere det nødvendige volumen og det tilsvarende tryk. Luftstrømmen er rettet mod to eller flere såkaldte luftknive / luftblader via et tilsluttet rør eller slangesystem og en omskifter. Luftbladerne har den egenskab, at der kan bygges et lige luftgardin over hele deres arbejdsbredde. Luftknivene er justeret på de vaskede våde kasser. Dette sikrer, at kasserne i bagsiden tørrer såvel som i fordelen. Det resterende vand løber ned gennem tyngdekraften. Fastgørelsen af ​​luftknivene skal være fleksibel for at tilpasse udløbsåbningerne til de forskellige former for drikkevarekasserne.

Afhængigt af graden af ​​tilsmudsning kan en medarbejder afgøre, om kasserne er rene eller skal fodres til en yderligere vaskecyklus.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.