Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Tørkeprosess av vaskede drikkekasser

tilnærming:

Tørkeprosessen av vaskede drikkekasser er dagens orden i drikkevareindustrien. Kasser i kretsen blir utsatt for tung belastning. Spesielt i dagens vårsituasjon, blir kasser, som ofte lagres i friluft, utsatt for økte smuteffekter av pollen. På den annen side bør drikkebokser i salgssteder inviteres av kundene til å kjøpe. Drikkeboksene er imidlertid bare hvis disse er rene og tiltalende.

Rengjøringsprosessen er heller ikke lett. For å oppnå den nødvendige stabiliteten er kasser forsynt med stivere og forsterkninger som bidrar til stabiliteten. På den annen side lager disse konstruksjonselementene hjørner og kanter, som er en hindring under vaskeprosessen, og er senere vanskelige å tørke etterpå.

Det er best å tørke kasser ved å blåse av vannet med luft. En enorm luftstrøm og lufttrykk er nødvendig, fordi kasser må være helt tørre.
Operation:

I prinsippskissen brukes en sidekanalblåser til å produsere nødvendig volum og tilsvarende trykk. Luftstrømmen er rettet mot to eller flere såkalte luftkniver / luftblader via et tilkoblet rør eller slangesystem og en bryter. Luftblader har den egenskapen at en jevn luftgardin kan bygges over hele arbeidsbredden. Luftknivene er justert på de vasket våte boksene. Dette sikrer at kasser i bakdelen tørker så vel som i frontdelen. Resterende vann går ned gjennom tyngdekraften. Vedlegget til luftknivene skal være fleksibelt for å tilpasse utløpsåpningene til de forskjellige formene av drikkevarekassene.

Avhengig av graden av tilsmussing, kan en medarbeider bestemme om kasser er rene eller skal mates til en ytterligere vaskesyklus.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.