Veröffentlicht am Schreib einen Kommentar

Ventile de revenire / supapele de inversare – inversarea curentului în timpul funcționării

abordare:

Compresoarele cu canale laterale sunt adesea folosite în sistemele în care sunt necesare alternanța presiunii de aspirație și a presiunii de suflare. Exact aceste două suporturi pot fi furnizate de compresorul canalului lateral. Deoarece, totuși, compresoarele cu canal lateral pot fi întotdeauna active într-o singură direcție de lucru, adică suflare sau suflare, într-un sistem construit în mod normal, există două posibilități constructive posibile.

În primul rând, utilizatorul ar putea utiliza în sistem două compresoare cu canal lateral. Un aspirator și un compresor de canal lateral. Acest lucru este scump. A doua posibilitate este să comutați direcția de lucru a unui compresor canal lateral și, astfel, să îl schimbați de la direcția de aspirație la suflare. Acest lucru poate fi atins de utilizator cu așa-numitele supape de reversare curente.

Funcționare:

Ventilele de inversare a debitului sunt utilizate pentru compresoarele cu canale laterale pentru a inversa direcția fluxului. De aceea, direcția de curgere poate fi comutată de la operația de presiune la operația de aspirație sau invers. Supapa specială de inversare a curentului de pe figura din anexă poate schimba suplimentar linia în sau din fluxul de aer.

Schimbarea este fie controlată de un servomotor electric de 24 V sau de 220 V, fie de un servomotor pneumatic.

Circuitul supapei de reținere curente împreună cu compresorul canalului lateral este după cum urmează:

Compresorul canalului lateral este conectat la supapa de mers înapoi prin partea de sugere și suflare. În plus, supapa de mers înapoi este conectată la una sau două linii de lucru.

Dacă supapa de mers înapoi este conectată doar la o linie de lucru, supapa poate controla electric sau pneumatic dacă aerul comprimat sau aerul de aspirație trebuie aplicate în linia de lucru.

Dacă supapa de reversie este conectată la două linii de lucru, presiunea de aspirație sau presiunea de suflare pot fi aplicate întotdeauna liniilor de lucru pe de altă parte.

Clienții pot alege între cinci variante diferite. Racorduri cu flanșă Sunt posibile îmbinări cu furtunuri GAS, NPT sau furtunuri.

Sistemul de acționare al supapei de reținere este proiectat pentru o funcționare continuă. Secțiunile transversale largi și forma trecerii permit aerului să fie transportat practic fără pierderi de presiune la viteze de aer de până la 50 m / s. Versiunea ilustrată a supapei este complet realizată din aliaj de aluminiu.

SKVTechnik oferă toate variantele supapelor de reversare descrise. Clienții ar trebui să contacteze SKVTechik pentru o perioadă scurtă de timp pentru a evita comenzile eronate.

În prezent avem timp de livrare de 3 săptămâni în Germania. Aceasta se aplică comenzilor din SKVTechik Onlineshop.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.